Sijaisautopalvelu

Menikö autosi tuulilasi rikki? Meiltä saat autosi noudon ja palautuksen sekä sijaisauton ilman lisäkuluja!

Lasivakuutus.fi on tuulilasien huoltopalveluiden täysihoito pääkaupunkiseudulla. Jos tuulilasi menee halki tai saa kiveniskemän, se kannattaa huollattaa heti, koska pienetkin vauriot lähtevät väistämättä laajenemaan pisteeseen, jossa tuulilasi pitää vaihtaa kokonaan uuteen. Huoltopisteen etsiminen vie kuitenkin aikaa ja oma arki saattaa vaikeutua tuntuvasti, jos käytössä ei ole autoa.

Miten Lasivakuutus.fin sijaisautopalvelu toimii?

Palvelumme konsepti on tehdä asiakkaan arki mahdollisimman helpoksi silloin, kun tuulilasi menee rikki. Kun otat meihin yhteyttä, tulemme paikan päälle noutamaan autosi huollettavaksi toimipisteeseemme Helsingin Heikinlaaksoon ja annamme käyttöösi sijaisauton korjauksen ajaksi. Kun tarpeelliset huoltotoimenpiteet ollaan tehty, tuomme autosi sinulle takaisin ja viemme sijaisauton mukanamme ilman, että sinun tarvitsee käyttää aikaa muuhun, kuin yhteydenottoon meihin.

Ajoneuvovakuutuksen lasiturva kattaa lasinvaihdon

Lasiturva, tai tuulilasivakuutus, on kaskovakuutuksiin saatava lisäturva, joka kattaa kaikki auton lasipinnat. Sen etu on, että auton tuulilasin korjaus  korvataan usein ilman omavastuuta.  Tuulilasin vaihdosta peritään vakuutusyhtiöstä riippuen keskimäärin 100-200 euron omavastuu, jonka vuoksi kaikki tuulilasiin tulleet vauriot tulee ottaa vakavasti.

Lasiturva on edullinen ja kannattava lisäturva, sillä tuulilasin hajoaminen on yksi yleisimmistä syistä vakuutusyhtiöiden vahinkoilmoituksille Suomessa. Huoltotyöt voidaan myös lunastaa kaskon kolariturvasta, mutta huomautamme, että tämä voi vaikuttaa alentavasti vakuutussopimuksesi bonuksiin!

Tilaa tuulilasin vaihto

Varaa aika numerosta 0400 700 557 tai alla olevan varaus­kalenterin kautta. Noudot ja palautukset Heinäkuun ajan arkisin 8.00 - 16.00. Jotain poikkeuksia on myös. Vapaat nouto ajat näkyy kalenterissa

heinäkuu
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Varauskalenteri Soita ja varaa
  • Heinäkuun ajan toivoisimme, että tuulilasin vaihtojen varaukset tehtäisiin verkkosivuston kautta. Vapaat ajat näet varauskalenterista. Voit varata ajan TÄSTÄ

Toki puhelin palvelu toimii 0400700557 numerosta tarvittaessa.

Voit laittaa kysymyksiä WhatsApin kautta, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@lasivakuutus.fi.

Kaikki varauksen tehneet saavat 100€ lahjakortin rengasvertailu.fi rengaskauppaan.