Tuulilasin vaihto Tesla

Tervetuloa sivustollemme – Tuulilasin Vaihdon Asiantuntija Tesla-autoille!

Etsitkö ammattitaitoista ja luotettavaa tuulilasin vaihtoa Tesla-autoillesi? Olet saapunut oikealle sivustolle! Tarjoamme erityistä asiantuntemusta Tesla-autojen tuulilasien vaihdoissa, jotta voit nauttia ajamisestasi häiriöttä.

Meiltä saat sijaisautoksi Tesla X P90D veloituksetta PK-Seudulla!

Noudamme Teslasi lasinvaihtoon haluamastasi osoitteestasi ja palautamme sen tuulilasi vaihdettuna, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia auton toimittamisesta meille. Tämä säästää sinulle aikaa ja vaivaa.

Ymmärrämme, että päivittäiset askareesi jatkuvat tuulilasin vaihdon aikana. Tarjoamme sinulle veloituksetta sijaisautoksi TESLA X P90D auton PK-Serudulla , jotta voit jatkaa normaaleja toimiasi ilman keskeytyksiä. Muissa kaupungeissa pyrimme tarjoamaan vielä tällä hetkellä meidän omia tai yhtiökumppanin sijaisautoja.

Lisäksi olemme hyväksytty asennusliike kaikkien vakuutusyhtiöiden toimesta, ja meillä on laskutussopimus kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Asiakkaamme ovat antaneet meille korkeita arvosteluja, keskimäärin 4.8/5, mikä kertoo, miksi meitä pidetään helpoimpana tuulilasin vaihtopalveluna.

Miksi valita meidät Tesla-tuulilasien vaihdossa?

1. Kokemus ja Asiantuntemus: Meillä on paljon kokemusta Tesla-autojen tuulilasien vaihdoissa. Tiedämme tarkalleen, mitä tarvitaan, jotta Tesla-autosi pysyy turvallisena ja suorituskykyisenä.

2. Korkealaatuiset Tuulilasit: Käytämme vain laadukkaita ja sertifioituja tuulilaseja, jotka vastaavat Tesla-autojesi vaatimuksia. Tämä takaa paitsi turvallisuuden myös optimaalisen näkyvyyden.

3. Nopea ja Tehokas Palvelu: Ymmärrämme, että aikasi on arvokasta. Siksi tarjoamme nopeaa ja tehokasta palvelua varmistaaksemme, että saat Tesla-autosi takaisin mahdollisimman pian. Yleensä lasinvaihto onnistuu yhden päivän aikana. Talviset keliolosuhteet voivat hiukan pidentää kalibrointi aikaa kun se osittain suoritetaan ajamalla.

4. Vakuutusyhtiöiden laskutuskumppani: Olemme vakuutusyhtiöiden laskutuskumppani tuulilasi asioissa. Meillä on sopimus hinnat heidän kanssaan. Mahdollinen vahinkoilmoituksen joutuu tekee osalle yhtiöstä. Autamme vahinkoilmoituksen tekemisessä jos tarve.

5. Edullinen ja Kustannustehokas: Tarjoamme kilpailukykyisen hinnoittelun Tesla-tuulilasien vaihdoissa. Pidämme huolen siitä, että saat arvoa rahoillesi.

6. Helppo Varausprosessi: Varaa aika tuulilasin vaihtoon vaivattomasti verkossa tai soittamalla meille. Huolehdimme lopusta.

Kun kyseessä on Tesla-auton tuulilasin vaihto, me olemme valintasi ykkönen. Älä enää ajele säröisellä tai halkeilleella tuulilasilla. Ota yhteyttä meihin ja anna Tesla-autosi hoitoon. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että saat turvallisen ja kirkkaan tuulilasin, joka täyttää Tesla-laatuvaatimukset.

Voit varata ajan soittamalla 0400 700 557 tai sivuilla olevan kalenterin kautta. Yleisesti Teslan tuulilasit löytyy suomen varastolta. Käytämme pääsääntöisesti Pilkington tai Saint-Gobain sekurit tuulilaseja tai meillä on myös mahdollisuus tilata suoraan OE tuote Teslan Hollannin tai Ruotsin varastolta. Tämä toki kestää viikon verran Ruotsista ja useamman viikon jos tilaus menee Hollannin kautta.

Saint-Gobain valmistaa myös Teslan OE lasit. Ainoana erona siinä on ettei niissä ole teslan logoa. Pilkington kautta tulevat lasit ovat yleensä AGC ja Teslan logolla olevia OE laseja.

Tilaa tuulilasin vaihto

Varaa aika numerosta 0400 700 557 tai alla olevan varaus­kalenterin kautta. Noudot ja palautukset Heinäkuun ajan arkisin 8.00 - 16.00. Jotain poikkeuksia on myös. Vapaat nouto ajat näkyy kalenterissa

heinäkuu
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Varauskalenteri Soita ja varaa
  • Heinäkuun ajan toivoisimme, että tuulilasin vaihtojen varaukset tehtäisiin verkkosivuston kautta. Vapaat ajat näet varauskalenterista. Voit varata ajan TÄSTÄ

Toki puhelin palvelu toimii 0400700557 numerosta tarvittaessa.

Voit laittaa kysymyksiä WhatsApin kautta, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@lasivakuutus.fi.

Kaikki varauksen tehneet saavat 100€ lahjakortin rengasvertailu.fi rengaskauppaan.