Kauklahden Pyrintö

Lasivakuutus.fi tekee yhteistyötä ja varainkeruuta Kauklahden Pyrinnön:n (KaPy).

Kauklahden Pyrintö (KaPy) on Espoon vanhin suomenkielinen urheiluseura ja keskittyy nykyisin tervehenkisen ja tavoitteellisen juniorijalkapalloilun edistämiseen

Meidän kautta on mahdollista tukea KaPyn toimintaa 50% omavastuuosuudesta.

Mikäli omavastuuosuus olisi 200€ niin lahjoitamme 50% tuosta summasta KaPyn toimintaan.

Ole mukana tekemässä hyvää meidän kautta.
Voit varata tuulilasin vaihtdon tämän sivun kautta ja järjestelmä automaattisesti huomio tuen KaPylle. Maksat omavastuun täysimääräisenä ja me hyvitämme siitä 50% KaPylle.

Tukisummat ovat seuraavat:

Omavastuu 200€ tuki 100€

Omavastuu 150€ tuki 75€

Omavastuu 100€ tuki 50€

Varaa aikasi tuulilasin vaihtoon ja tuetaan KaPya yhdessä.

Onko sinulla joukkue, koulu-, tai tarharyhmä vai jokin muu joka olisi kiinnostunut saamaan tukea meidän kautta? Ota yhteyttä info@lasivakuutus.fi ja kerro oman ryhmäsi toiminnasta.

Tietoa Kapysta

Kauklahden Pyrintö (KaPy) on Espoon vanhin suomenkielinen urheiluseura ja keskittyy nykyisin tervehenkisen ja tavoitteellisen juniorijalkapalloilun edistämiseen. 

Juniorijoukkueiden lisäksi seurassa toimii sekä miesten- että naisten joukkueet. Toiminta-alueena on lähinnä Suur-Kauklahden alue, mutta pelaajia on mukana muualtakin Espoon ja Kauniaisten alueelta. 

Olemme olleet jo useita vuosia Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin pelaajamäärältään kasvavien seurojen kärkijoukossa, ja uusia joukkueita perustamme vuosittain. Toimimme rakentavassa yhteistyössä kaikkien urheiluseurojen kanssa yli lajirajojen, mutta futis on meille ykkönen.

Tarjoamme pelaajillemme pelaajapolun tavoittelemaan futisammattilaisuutta. Jos haluat mieluummin harrastaa oman aikataulusi mukaan iloista, mutta kuitenkin voitontahtoista futista koulutettujen valmentajien ohjauksessa, joukkueemme ovat valmiina sinua varten. Seurassamme jalkapallo on koko perheen iloinen harrastus ja me noudatamme Suomen Palloliiton Nuorisotoimintalinjan mukaista Kaikki Pelaa -ohjeistusta. 

Aktiivisten vanhempien avulla ja talkootyöllä pystymme tarjoamaan pelaajille mahdollisuuden päästä pelaamaan menestyviin joukkueisiin ja jokainen pelaajamme kehittyy omalla tasollaan huipulle. Jatkuva valmentajiemme, joukkueenjohtajiemme ja huoltajiemme kouluttaminen seuran kustannuksella on meille itsestäänselvyys. Toteutamme Palloliiton laatujärjestelmää toiminnassamme ja olemme Olympiakomitean hyväksymä Tähtiseura. Panostamme siis kehittymiseen kaikilla mahdollisilla alueilla resurssiemme puitteissa. 

Seura on Suomen Palloliiton (SPL)  jäsen. Seuran joukkueet ovat velvollisia noudattamaan Suomen Palloliiton sekä seuran sääntöjä, suosituksia ja toimintamallia.

Meillä futis on KIVAA ja kaikki joukkueemme ovat meille edustusjoukkueita!

Tilaa tuulilasin vaihto

Varaa aika numerosta 0400 700 557 tai alla olevan varaus­kalenterin kautta. Noudot ja palautukset Heinäkuun ajan arkisin 8.00 - 16.00. Jotain poikkeuksia on myös. Vapaat nouto ajat näkyy kalenterissa

heinäkuu
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Varauskalenteri Soita ja varaa
  • Heinäkuun ajan toivoisimme, että tuulilasin vaihtojen varaukset tehtäisiin verkkosivuston kautta. Vapaat ajat näet varauskalenterista. Voit varata ajan TÄSTÄ

Toki puhelin palvelu toimii 0400700557 numerosta tarvittaessa.

Voit laittaa kysymyksiä WhatsApin kautta, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@lasivakuutus.fi.

Kaikki varauksen tehneet saavat 100€ lahjakortin rengasvertailu.fi rengaskauppaan.