Yritys

Keitä olemme?

Lasivakuutus.fin takana on vuonna 2005 perustettu perheyritys. Foraset Oy perustettiin 2011, ja toiminta aloitettiin Helsingin Hakuninmaalta autopesulana. Laajensimme toimintaa nopeasti rengashotelliin sekä renkaiden myyntiin. Lisäksi ilmastointihuollot tulivat mukaan kuvioihin.

Muutimme Hakuninmaalta Heikinlaaksoon, jossa aloitimme myös autojen huollot sekä korjaukset.

Kyselyitä tuli vetokoukuista sekä tuulilasin vaihdoista, joten ne otimme ne palveluvalikoimaan vuoden 2012 aikana.

Yrityksemme laajeni pikavauhtia, ja avasimme toisen pisteen Pitäjänmäkeen.

Vuonna 2018 liikevaihto nousi 1.5 miljoonaan euroon, ja tulosta tästä oli yli 206.000 €.

Jatkoimme toimintaa Pitäjänmäessä, kunnes jouduimme luopumaan siitä. Hetken aikaa toimimme myös Nihtisillassa, mutta lopulta päädyimme myymään sen liiketoimintakauppana pois.

Keskityimme Heikinlaaksossa yhteen paikkaan, joka oli paras vaihtoehto tuolloin.

Vuonna 2021 päätimme, että haluamme keskittyä lasivakuutus.fi-palveluun, ja luoda siitä jotain isoa ja valtakunnalista. Tällöin aloimme harkitsemaan autokorjaamon myyntiä.

Vuonna 2022 löysimme varteenotettavat ja innokkaat nuoret jatkamaan korjaamon toimintaa, ja teimme liiketoiminakaupan AD-Autokorjaamo Heikinlaaksosta kesä-heinäkuussa 2022.

Tämän jälkeen Elokusta 2022 lähtien olemme keskittyneet täysin lasivakuutus.fi-palveluun, jonka idea on tuoda kuluttajille helppo ja yksikertainen palvelu lasinvaihtoon. Tavoitteemme on laajentaa toimintaamme Suomen suurimpiin kaupunkeihin vuoteen 2025 mennessä.

Mikä on Lasivakuutus.fi?

Lasivakuutus.fi on Uudenmaan alueella (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo, Kerava, Järvenpää) toimiva kattava tuulilasien huoltopalvelu, joka on ensimmäinen laatuaan koko Suomessa. Kun tuulilasi tarvitsee joko korjata tai vaihtaa, me noudamme asiakkaan auton sovitusta sijainnista huoltoon toimipisteeseemme. Ajoneuvon noudon yhteydessä annamme asiakkaan käyttöön kaskovakuutuksesta korvattavan sijaisauton siksi aikaa, kun auto on meillä huollossa. Tämän ansiosta tuulilasin vaihto ei sotke arjen aikatauluja, eikä vaihtoehtoisia kulkuneuvoja tarvitse miettiä.

Kun tuulilasi on tarpeiden mukaan korjattu tai vaihdettu uuteen, toimitamme ajoneuvon takaisin sovittuun lokaatioon, ja noudamme sijaisauton pois. Sijaisauton käyttö voidaan korvata parhaiten lasiturvasta, joka kattaa sekä sijaisauton vuokrauksen että tuulilasin korjauksen kokonaisuudessaan. Ainoastaan tuulilasin vaihdon kohdalla asiakas joutuu maksamaan vakuutusyhtiön kanssa sovitun omavastuun.

Palvelumme voidaan korvata myös kolariturvasta, joka on vakio-osa kaskovakuutuksia, mutta tämä vaikuttaa alentavasti vakuutuksesi bonustasoon. Tuulilasivakuutus on edullinen lisäturva useimmissa vakuutusyhtiöissä, ja koska tuulilasien vaurioista tehdään jopa enemmän vahinkoilmoituksia kuin itse kolareista, on tämä turvan ottaminen omaan ajoneuvovakuutukseen todella suositeltavaa.

Katso muut sivustomme ja yritystoimintamme

Tilaa tuulilasin vaihto

Varaa aika numerosta 0400 700 557 tai alla olevan varaus­kalenterin kautta. Noudot ja palautukset Heinäkuun ajan arkisin 8.00 - 16.00. Jotain poikkeuksia on myös. Vapaat nouto ajat näkyy kalenterissa

heinäkuu
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Varauskalenteri Soita ja varaa
  • Heinäkuun ajan toivoisimme, että tuulilasin vaihtojen varaukset tehtäisiin verkkosivuston kautta. Vapaat ajat näet varauskalenterista. Voit varata ajan TÄSTÄ

Toki puhelin palvelu toimii 0400700557 numerosta tarvittaessa.

Voit laittaa kysymyksiä WhatsApin kautta, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@lasivakuutus.fi.

Kaikki varauksen tehneet saavat 100€ lahjakortin rengasvertailu.fi rengaskauppaan.