Autokorjaamoille

Hei autokorjaamo yrittäjä!

Onko sinulla korjaamo, mutta tuulilasin vaihtopalvelu puuttuu? Olet ehkä ajatellut sitä mutta et ole vielä päässyt mukaan tähän palveluun. Ei hätää, me ratkaistaan sinun ongelmasi ja pääset vaivatta mukaan ja tienaamaan lisätuloa tuulilasin vaihdoista.

Olemme luonee koodin jonka avulla saat meidän varauskalenterin omille sivuillesi. Esim palveut valikoimaan voidaan luoda Tuulilasin vaihto Helsinki jonka alle tehdään teille sopiva tekstitys. Tämän jälkeen voitte alkaa markkinoimaan teidän asiakkaille tuulilasin vaihtoja. Voitte varata ajan itse jos asiakas kysyy tai asiakas voi varata ajan teidän verkkosivuilta.

Me maksamme sinulle jokaisesta teidän kautta tulleesta vakuutuksen omavaasta asiakkaasta provikan. Provikka määräytyy meille jäävästä osuudesta mutta se pyörii arviolta +- 150€ per vaihto.

Hyvää tässä on myös se että jos asiakas haluaa lisätä tähän korjaamo tai huolto töitä niin ne on kaikki puhtaasti 100% teidän tuloa. Me välitämme asiakkaan pyynnön teille ja te voitte tehdä tarjouksen.

Me haetaan asiakkaan auto, viedään meidän sijaisauto tilalle ja palautetaan kun valmis. Jos asiakkaalla ei ole muita huolto tai korjaus hommia niin meidän ei tarvitse käyttäää teidän tiloja vaan tehdään ne omassa tilassa. Jos taas asiakkaalla on muita palveluita niin me ajetaan auto teille ja tehdään lasi siellä samalla.

Toki vaikka asiakkaalla ei olisi muita töitä niin jos me auto teille ajettaisiin ja tehtais teillä työ niin mahdollisuus teillä tarkistaa auton huoltohistoria, renkaat, jouset ym ja mahdollisesti saada sitä kautta lisätöitä jossain kohti.

Kuvauksen mukainen kalenteri joka ilmestyy koodin jälkeen teidän sivuille. Kuvasta poiketen siihen saadaan teille sopiva teksi eli kaikki varaukset tulee verkon kautta ja siitä aina ilmoitus meille ja teille. Järjestelmä kertoo kenen korjaamon kautta varaus tuli jotta tiedämme mihin provikka maksetaan.

Ota yhteyttä ja kerro hiukan omasta voiminnasta. Yhteydenottolomake löytyy TÄSTÄ (tulossa)

Tilaa tuulilasin vaihto

Varaa aika numerosta 0400 700 557 tai alla olevan varaus­kalenterin kautta. Noudot ja palautukset ma-pe 6-21 ja la-su 10-18.

toukokuu
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Varauskalenteri Soita ja varaa