Tuulilasivakuutus

Pääkaupunkiseudun kätevin tuulilasien vaihtopalvelu

Olemme nyt osa valtakunnallista Glassdrive ketjua!

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppani

 

Menikö autosi tuulilasi halki? Meiltä saat autosi noudon ja palautuksen sekä sijaisauton ilman lisäkuluja!

Täytä vain viereinen lomake

Tilaa tuulilasin vaihto

Data form error. Please try again.
Product
Vaadittu kenttä
Auton nouto & sijaisauton toimitus
Vaadittu kenttä
Vaadittu kenttä
Palautus
Vaadittu kenttä
Quantity

Tuulilasivakuutus

Tuulilasivakuutus, tai virallisemmin lasiturva, on kaskovakuutuksiin saatava lisäturva, joka kattaa ajoneuvon tuulilasin ja muut ikkunapinnat kiveniskemien ja halkeamien varalta (kattoikkuna luetaan usein kolariturvan piiriin). Lasiturva on saatavilla jossain muodossa lähes kaikille ajoneuvotyypeille, mutta niiden sopimusehdot voivat vaihdella vakuutusyhtiöittäin.

Miksi tuulilasivakuutus on hyvä olla olemassa?

Ajoturvallisuuden kannalta on todella tärkeää, että tuulilasi on hyvässä kunnossa jatkuvasti. Nykyajan tuulilaseissa on erilaisia teknisiä ominaisuuksia, jotka ovat olennainen osa auton toimintoja. Niihin voi olla sisäänrakennettuna esimerkiksi antenni, sateentunnistin, kamerajärjestelmä, lämmönsäätely ja niin edelleen. Autojen tuulilasien paksuus on myös vähentynyt tuntuvasti vuosien varrella, koska autojen valmistajat pyrkivät tekemään autoistaan kevyempiä mm. polttoaineen kulutuksen vähentämisen vuoksi. Tämä voi ilmetä helpompana tuulilasin halkeamisena.

Tuulilasit tehdään kahdesta lasikerroksesta, joiden välissä on kova PVB-kalvo. Tämä rakenne pitää tuulilasin kasassa myös silloin, kun siihen tulee isompikin vaurio, mutta jos vaurioita ei huolleta nopeasti, edessä voi olla tuulilasin vaihto. Muut auton lasipinnat ovat usein pelkkää karkaistua lasia, joille ei voida tehdä samoja korjaustoimenpiteitä.

Vanhoihin autoihin verrattuna tuulilasit ovat nykyään todella kalliita niiden teknologisen kehityksen vuoksi. Kalliimman lasin vaihdossa saattaa köyhtyä helposti jopa tuhat euroa, eikä sen vuoksi kannata myöskään menettää kaskon bonuksia, jos huoltotyöt maksatetaan kolariturvasta. Lasiturvan kautta laskutettuna kalliimmankin tuulilasin omavastuuosuus on vain parin sadan euron luokkaa. Tuulilasin korjaus voidaan korvata kokonaan tuulilasivakuutuksesta ilman omavastuuta. Lasivakuutus.fi:n palveluista löytyy myös sijaisauto korjauksen ajaksi tarvittaessa.

Tuulilasin kiveniskemät ja halkeamat ovat todella yleisiä

Tuulilasin kiveniskemät ja halkeamat ovat yksi yleisimmistä syistä, miksi vahinkoilmoituksia tehdään vakuutusyhtiöille. Tuulilasin vauriot ovat jopa yleisempiä, kuin kolarit. Niiden määrä liikkuu vähintään kymmenissätuhansissa vuosittain, joskus jopa sadoissatuhansissa. Eniten niitä tapahtuu kevään aikaan, jolloin hiekoitus pöllyää liikenteessä sulaneen lumen jäljiltä. Huonokuntoiset nastarenkaat ovat myös yleinen tekijät lasivahingoissa.

Tarkista vakuutuksesi kattavuus

On hyvä olla tietoinen siitä, että kattaako nykyinen kaskosi myös auton lasit. Se voi hyvinkin sisältyä vakiona kattavampaan kaskosopimukseen, eli sitä ei silloin tarvitse ottaa enää erikseen. Lasiturva ei kuitenkaan maksa, kuin muutaman kympin keskimäärin vuodessa ja kolariturvan kautta maksatettu tuulilasin huolto voi tulla jopa sen verran kalliiksi bonuksien alenemisen jälkeen, että voit päästä halvemmalla maksamalla koko työn omasta pussistasi vakuutusyhtiön sijaan.

Mitä tekijät vaikuttavat tuulilasivakuutuksen hintaan?

Tuulilasivakuutuksen hinta vaihtelee sen perusteella, kuinka paljon erilaisia ominaisuuksia lasi sisältää ja kuinka paljon omistamallasi automerkillä tai -mallilla ajetaan.

Tärkeimmät opit lasiturvasta

1

Tuulilasin korjaus ei maksa mitään, mukaan lukien sijaisautopalvelu

2

Jos tuulilasi tarvitsee vaihtaa, maksat vain omavastuuosuuden

3

Vauriokohdat ja halkeamat täytetään hartsilla, joka kovetetaan UV-käsittelyllä

4

Sinulla on oikeus valita huoltopisteesi ja Lasivakuutus.fi tarjoaa asiakkaalle ylellisimmän palvelun koko pääkaupunkiseudulla

Palveluumme sisältyy autosi nouto, tuulilasin korjaus tai vaihto, auton palautus sekä tarjoamme sijaisauton käyttöösi ilman lisäkuluja. Tämän lisäksi teemme vahinkoilmoituksen puolestasi vakuutusyhtiöösi. Olemme palveluna ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa laatuaan Suomessa, joten jos haluat suorittaaa lasihuollon mahdollisimman vähällä vaivalla, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Lasivakuutus.fi on tuulilasivakuutuksen omistajalle tällä hetkellä ainoa laatuaan oleva tuulilasien täysihoito Suomessa

Pitääkö tuulilasi korjata vai vaihtaa? Lue lisää...

Saat tuulilasin vaihdon ajaksi käyttöösi sijaisauton. Lue lisää...

Lasivakuutus.fi lupaa asiakkailleen

  • Edullisen ja nopean palvelun HelsingissäEspoossa, Vantaalla, Sipoossa, Keravalla, Järvenpäässä sekä Kirkkonummella
  • Huoltotyöt tehdään takuutyönä kokeneiden ammattilaisten toimesta
  • Tähtäämme parhaaseen mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen

Tilaa tuulilasin vaihto

Varauslomake

Lasivakuutus.fi

Me huolehdimme autostasi samalla, kun jatkat matkantekoa vaivattomasti.
Lasivakuutus.fi

Meistä

Lue tiimistämme ja palvelustamme

Palvelun hinta

Maksat vain vakuutuksesi omavastuun

Ota yhteyttä

Täydet yhteystiedot
×