Autoliikkeille

Hei autoliikkeen edustaja tai automyyjä.

Jos sinulla on hetki aikaa niin lue tämä idea jonka olemme teitä varten kehittäneet.

Tulemme luomaan yhteistyön autoliikkeiden kanssa. Usein mahdollisesti käy niin että asiakas tuo auton teille vaihtoon jossa on lasi rikki. Tämä tietenkin tulisi uusia ennen kun se lähtee eteenpäin.

Autot kehittyy paljon ja isoimmilla firmoilla alkaa olemaan jos hyvä määrä autoja joissa on paljon tekniikkaa ym laseissa ja hyvin mahdollista että asiakkaalla on lasivakuutus.

Nyt teidän kannattaa ottaa myyjille meidän palvelu käyttöön. Yhteistyössä oleville autoliikkeille meillä on erikoistarjoukset, kun autoliike ottaa meidän esittelyn omille sivuilleen ja näin mahdollistaa myyjien varata suoraan lasinvaihto teidän pisteeseen. Lasivakuutus työt voidaan tehdä teidän pisteessä tai ne noudetaan veloituksetta meidän toimipisteeseen!

  • Maksamme myyjille 50€ – 150€ provision per lasinvaihto, kun kuluttajalla on lasivakuutus
  • Teemme ne lasit joissa ei ole vakuutusta niin sisäänosto hinnalla. Meille tulee autoliikeille oma työntekijä ryhmä, joka asentaa ja kalibroi teille lasit todella edullisesti.
  • Mikäli asiakas varaa teidän sivujen kautta meidän esittely sivulta lasinvaihdon niin me maksamme teille siitä reilun provision eli jaamme tuoton yhdessä!

Jokaiselle autoliikkelle tehdään oma sivusto teksteineen. Kun sivuille upotetaan meidän luoma koodi niin sivuille saadaan allaoleva kalenteri. Tähän koodiin sisältyy myös seuranta eli aina kun teidän kautta tulee lasivaihto niin molemmille tahoille tulee siitä ilmoitus ja me tiedämme kenelle provisio maksetaan!

Jokaisen automyyjän kannattaa nyt ottaa tämä asia tapetille esimiehen kanssa. Nyt voit saada helposti lisätuoloa lasivakuutus asiakkaista!

Voit testaa tällä sivulla olevaa kalenteria alta! Täytä hakemus TÄSTÄ (tulossa)

Tilaa tuulilasin vaihto

Varaa aika numerosta 0400 700 557 tai alla olevan varaus­kalenterin kautta. Noudot ja palautukset ma-pe 6-21 ja la-su 10-18.

kesäkuu
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Varauskalenteri Soita ja varaa