Tuulilasin vaihto Jyväskylä

15.10.2023

Lasivakuutus.fi ketjuyrittäjäksi – Tuulilasin vaihtopalvelu Jyväskylä

Lasivakuutus.fi ketjuyrittäjäksi – Tuulilasin vaihtopalvelu

Lasivakuutus.fi tarjoaa lasinvaihtoyrittäjälle sekä yrittäjyydestä kiinnostuneelle mahtavan mahdollisuuden ryhtyä tulevan valtakunnallisen ketjun alueyrittäjäksi. Lasivakuutus.fi on pääkaupunkiseudulla toimiva tuulilasin vaihtopalvelu. Meidän ideanamme on tehdä tuulilasin vaihto helpoksi kuluttajalle sekä yrityksille. Tämä pääkaupunkiseudulla testattu ja loistavaksi kehuttu palvelu on nyt mahdollista laajentaa myös teidän kaupunkiinne.

Emme keksi pyörää uudelleen vaan haluamme tuoda uuden toimintamallin tuulilasin vaihtoon.

Idea olisi, että lasivakuutus.fi on alueyrittäjävetoinen ketju, jossa jokainen toimii kuten tähänkin asti. Ainoana erona on se, että teidät lisätään meidän sivuillemme asennuspisteeksi, josta sinun paikkakuntasi asiakkaat voivat varata lasinvaihdon juuri sinulle.

Meidän ideamme on todella simppeli:

PK-seudulla meidän palvelumme toimii siten, että noudamme auton asiakkaan antamasta osoitteesta, viemme sijaisauton tilalle ja kun lasi on vaihdettu, se palautetaan asiakkaan antamaan paikkaan. Tämä kaikki veloituksetta, asiakas maksaa vain lasivakuutuksen omavastuuosuuden.

Nouto- ja palautuspalvelua ei tarvitse alussa toteuttaa. Se ei ole este meidän toimintaan mukaan lähtemiselle. Sitä voidaan yhdessä suunnitella, miten se onnistuisi parhaiten teidän kohdallanne.

Lähdemme laajentamaan lasivakuutus.fi-toimintaa muualle Suomeen ja etsimme sinua yrittäjää!

Sovit meidän alueyrittäjäksemme jos…

  • Sinulla on jo nyt tuulilasin vaihtopalvelu
  • Sinulla on autokorjaamo, johon on mahdollista laajentaa lasinvaihtotoimintaa
  • Sinulla on halu ryhtyä yrittäjäksi lasinvaihtoalalle ja olet sitä harkinnut vakavasti

Liittyminen on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.

Nykyinen ketjutoiminta ei ole este myöskään. Jatkat kuten tähän asti ostojen ja asennusten kanssa. Nyt vaan voit alkaa saamaan meidän kautta varauksia ja tarjouspyyntöjä.

Toki varmaan mietit, miten me sitten hyödymme tästä ja siihen on hyvin helppo vastata. Jotta me yhdessä pääsemme vakuutusyhtiöiden kilpailutukseen mukaan, niin meidän tulee olla valtakunnallinen toimija. Meillä on sivut tehty siten, että uuden kaupungin avaus vie n. 5 minuuttia aikaa ja varauksia voidaan alkaa ottaa vastaan. Eli haluamme sinut mukaan, jotta voimme YHDESSÄ rakentaa tästä vakuutusyhtiöille ketjun, joka hoitaa kaiken alusta loppuun. Puhelinpalvelusta aina laskun lähetykseen.

Kuitenkin siten, että se on kannattavaa niin teille, meille kuin vakuutusyhtiöillekin. Haluamme pitää homman kuitenkin kaikille hyvänä eli otamme isommilta paikkakunnilta muutaman toimijan ja pienemmiltä yhden, jotta meidän kauttamme tulleet työt hyödyttävät juuri sinua parhaiten.

OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ

Voit myös pyytää tarjouksen tuulilasin vaihdosta Jyväskylässä TÄSTÄ

« Palaa takaisin